MAGISK PILLE Magisk pille uden recept
Dansk telefon:
International telefonn:
Seksuel Mand
BEDSTE PRIS
Piller ED

Magiskpille.com persondatapolitik

Generelt om privatlivspolitikken

Nedenstående privatlivspolitik handler om, hvordan vi indsamler og behandler data om dig. Denne politik gælder derfor for de oplysninger, som du afgiver til os, eller de informationer, der bliver indsamlet gennem din brug af vores hjemmeside.

Når du besøger hjemmesiden, bliver der automatisk indsamlet oplysninger omkring dig og din adfærd på siden. Dette kan inkludere, men er ikke begrænset til typen af browser, som du gør brug af, hvad du søger efter på hjemmesiden, din IP-adresse, samt andre informationer omhandlende den enhed, som du besøger vores online håndkøbs apotek fra.

Indsamlingen og behandlingen tager sit retsgrundlag i EU Persondataforordningen art 6, stk. 1, litra f og sker af flere formål. Først og fremmest er det til for at optimere brugeroplevelsen, og hjemmesidens generelle funktioner, og dermed sikre, at vores forbrugere får den bedst mulige oplevelse. Dernæst er det med henblik på at varetage vores interesser og vise dig udvalgte, relevante tilbud.

Indsamling og behandling af personlige oplysninger

Når du køber hos vores online håndkøbsapotek eller benytter de tjenester, der er tilgængelige på siden, indsamles og behandles dine personoplysninger i henhold til, hvad der er beskrevet her. I forbindelse med, at du foretager et køb, opsamles dit fulde navn, e-mail og privatadresse, betalingsoplysninger eller lignende informationer til identifikation.

De indsamlede oplysninger behandles med hensyn til følgende formål:

  • Oprettelse og administration af din brugerkonto
  • Gennemføre køb og behandling af din ordre
  • Verificering af dine oplysninger
  • Fremsendelse af vare og ordrebekræftelse
  • Reklamationer og kampagner

Reklamation og kampagner

Dine personlige oplysninger benyttes kun til markedsføring i henhold til databeskyttelseslovens artikel 6, stk. 1, litra a, hvis du har givet dit samtykke til, at dette må finde sted. Dette betyder i praksis, at du aktivt skal give dit samtykke til, at vi må sende dig materiale til markedsføringsmæssige formål. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så bliver dit navn og e-mailadresse gemt med det formål, at vi kan levere nyhedsbrevet til dig. Derudover har du altid mulighed for at trække din tilladelse tilbage, hvis du ikke længere ønsker at modtage markedsføringsmæssigt materiale fra os.

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsskrivelse, bliver du i første omgang bedt om personoplysninger som eksempelvis navn og adresse, e-mailadresse og køn. Dette er blot eksempler, og der kan være yderligere oplysninger, som du vælger at videregive til os. Indsamlingen og behandlingen af disse oplysninger har til formål at oprette, behandle og administrere nyhedsbrevet til dig. Dernæst er det til for at varetage vores interesser og kunne udsende nyhedsbrevet til dig samt foretage målrettet markedsføringsmæssige formål. Vores retsgrundlag til dette er Den Europæiske Unions Persondataforordnings art 6, stk. 1, litra b og f.

Cookies

Under brug af vores hjemmeside gemmes små tekstfiler, der refereres til som ”cookies” på din enhed. Formålet med at gemme disse filer er at kunne genkende den enhed, som du gør brug af, udarbejde statistik og/eller optimere kampagner. Disse cookies indeholder ikke nogen skadelige former for virus eller andet malware.

Sikkerhed og opbevaring af data

Vi har sørget for, at vi har implementeret passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, så du kan vide dig sikker på, at dine følsomme oplysninger er trygge. Dette er med til at sikre, at der er et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau, og at vi kan gøre vores bedste for at sikre, at dine følsomme oplysninger til alle tider er i sikre hænder.

Når der ikke længere er behov for at behandle dine personlige oplysninger, sletter vi dem. Dette kan dække flere formål som for eksempel forpligtelse i henhold til gældende dansk lov på området. Vi kan dog godt behandle og opbevare data i længerevarende tid, men dette skal ske i anonymiseret format.

Sletning af personoplysninger

Oplysninger, der er indsamlet i ledsag med tilmelding til nyhedsbrevet, bliver slettet, når du trækker dit samtykke tilbage, medmindre der er andet grundlag for stadig at behandle dem.

I forbindelse med køb af produkter indsamlet også oplysninger, og disse slettes eller overgår til anonymiseret udgave efter en given periodes inaktivitet. Dette vil sige, at hvis du ikke foretager en ordre hos os, så fjernes dine oplysninger eller overgår til anonymiseret form efter dette tidsrum.

Andre modtagere af dine oplysninger

I enkelte tilfælde kan dine personlige oplysninger overlades til vores samarbejdspartnere i relation til leverance af nyhedsbreve, IT, betalingstjenester eller fragt. Oplysningerne kan også overdrages til tredjeparts offentlige myndigheder som for eksempel SKAT eller det danske politi.

Disse oplysninger inkluderer for eksempel, men er ikke begrænset til, dit for- og efternavn, adresse og e-mailadresse, telefon- og ordrenummer. Derudover kan det omfatte specifikke leveringsønsker, som du har opgivet, hvilket kan videregives til den lokale transportør, som står for at transportere dine vareprodukter ud til den valgte adresse.

Yderligere kan oplysningerne overdrages til vores eksterne samarbejdspartnere med det formål, at de behandler disse oplysninger på vegne af os. Eksterne samarbejdspartnere kan for eksempel, men er ikke begrænset til, benyttes til teknisk drift, forbedringer af vores online håndkøbs apotek, udsendelse af nyhedsbreve m.m.

Dine rettigheder

Du har til enhver tid retten til at opnå indsigt i de personlige oplysninger, som vi har opbevaret på dig, medmindre andet er fastsat i forhold til gældende lovgivning. Du kan gøre indsigelse mod det, vi har indsamlet og den videre behandling af dine oplysninger, hvis du finder det nødvendigt. Derudover har du en gældende ret til at begrænse behandlingen af dine oplysninger.

Hvis du ønsker at gøre brug af ovenstående rettigheder, er du velkommen til at kontakte os for at starte det videre forløb herfra. I den forbindelse beder vi dig om at videregive os tilstrækkelige oplysninger, som gør det muligt for os at behandle din henvendelse. Dette omfatter for eksempel din e-mailadresse og dit fulde navn, hvilket os at identificere dig og bekræfte, at du er den, som du er. Herefter kan vi behandle din anmodning så hurtigt som muligt. Hvis du kontakter os, giver du automatisk samtykke til, at vi opbevarer de personoplysninger, som du indsender under kontakten.

Yderligere har du ret til at få urigtige oplysninger, som vi opbevarer på dig, berigtiget. I tilfælde af, at du bliver opmærksom på, at oplysninger, der opbevares, er fejlagtige, opfodres du til at kontakte os via e-mail eller kontaktformularen på hjemmesiden. Herefter kan processen, hvorved disse fejl og/eller mangler udbedres, påbegyndes.

Tilbagetrækning af samtykke

Som tidligere beskrevet indsamles dine personlige oplysninger, når du handler i vores håndkøbs apotek og benytter vores tjenester. Du kan til enhver tid vælge at trække dit samtykke tilbage, og dette skal foregå ved at kontakte os eller afmelde nyhedsbrevet, som beskrevet i relevante e-mails, som du har modtaget fra os.

Når du vælger at trække dit samtykke tilbage, så vil vi stoppe med at behandle og opbevare dine personlige oplysninger, medmindre vi er forpligtet til dette i henhold til gældende lovgivning.

Ret til indsigelse og klager

Du har ret til at gøre indsigelse mod, at vi behandler dine personlige oplysninger med det formål at yde direkte markedsføring. Ydermere har du ret til at klage, og denne klage skal indleveres til Datatilsynet, som er det organ, der står for behandlingen af disse klager i Danmark.

Ændringer af Privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre indholdet af denne privatlivspolitik til enhver tid og uden foregående information. Ændringer kan blandt andet skyldes, men afgrænses ikke til, udvikling af nye, teknologiske løsninger eller rettelser på hjemmesiden.

Min konto Min konto

Vi bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved fortsat brug af denne side accepterer du brug af cookies.

Det er forstået