MAGISK PILLE Magisk pille uden recept
Dansk telefon:
International telefonn:
Seksuel Mand
BEDSTE PRIS
Piller ED

Forsendelse og levering

Transport og levering af produkter

Du kan imødese, at vareleveringen finder sted med en tredjeparts distributør i Danmark. Du kan forvente, at der kan være længerevarende forsendelsestid, hvis du bestiller i forbindelse med kampagner, tilbud eller omkring helligdage. Derudover bør der desuden tages forbehold for, at varer kanske kan være udsolgt og først skal bestilles hjem fra fjernlager, hvilket er en sjældenhed. Ved køb af usædvanligt tunge produkter forbeholder vi os retten til at pålægge forsendelsen gebyr. I sådanne tilfælde vil vi dog kontakte dig på forhånd.

Når betalingen modtages, så afsendes ordren inden for 24-72 timer. Du har chancen for at udvælge, hvilken transportør, som du vælger at benytte til at levere produkterne til din valgte adresse, og der kan være vesklende gebyr forbundet med valg af transportør. Standardleveringen ankommer 7-21 dage efter ordren er afsendt, mens ekspreslevering tager 5-7 dage. Hvis du ikke er hjemme, når chaufføren arriverer med din pakke, så tages den med til nærmeste pakkeshop. Den pågældende pakkeshop afhænger af, hvilket firma, der er benyttet til transport. Du modtager en informationsmeddelelse om, hvor pakken er placeret, og hvornår den kan afhentes. Pakken er typisk klar til afhentning dagen efter, at den har været forsøgt afleveret.

Vi sikrer, at pakkerne er pakket ordenligt ind, og vi gør vores ypperste for, at de når frem til tiden, hvorefter du står med varerne mellem hænderne. Produkterne fremsendes altid i en neutral emballage, hvilket sikrer, at leverancen altid er anonym. På dit kontoudtog vil du bevidne, at det også fremtræder diskret. Dermed kan man på intet tidspunkt gennemskue, hvad pakken indeholder.

Ordrebekræftelse

Når du har foretaget et køb, så modtager du automatisk en bekræftelse på, at du har foretaget et køb. Denne bekræftelse sendes automatisk ud til den e-mailadresse, som du har indsat ledsaget købet. Har du mod forventning ikke modtaget denne bekræftelse, så tjek i første omgang dit spamfilter, for det kan nogle gange ulykkeligvis opleves, at e-mailen ender her. Tjek også, at du har indtastet den korrekte e-mailadresse. Hvis du stadig ikke kan finde e-mailen, så kontakt os, som det er beskrevet på hjemmesiden.

Hvis du imod alt forventning ikke har modtage din forsendelse inden for den påskrevne tid, eller hvis du generelt har spørgsmål omkring din bestilling, forsendelse eller levering, så er du velkommen til at kontakte os. Vi kan nogle gange opleve, at forsendelsen bliver forsinket hos vores transportører, hvilket dog er en sjældenhed.

Du har mulighed for at spore adressen via https://17track.net, da du i forbindelse med overbekræftelsen modtager et sporingsnummer, som du kan indtaste. Du vil opleve, at sporingsnummeret bliver aktiveret 24-48 timer efter, at du har modtaget din ordrebekræftelse på e-mail. Herefter kan de følge med i, hvor langt pakken er nået på sin rejse mod din valgte destination.

Returnering

Det er muligt at returnere de købte lægemidler inden for 14 dage, hvis lægemidlet ikke er blevet åbnet. Modtager du et produkt, der er defekt, eller hvor pakningen er blevet væsentligt beskadiget, så opfodres du til at kontakte dig for en returnering.

Min konto Min konto

Vi bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved fortsat brug af denne side accepterer du brug af cookies.

Det er forstået