MAGISK PILLE Magisk pille uden recept
Dansk telefon:
International telefonn:
Seksuel Mand
BEDSTE PRIS
Piller ED

Fragt og modtagelse af bestilte varer

Hvor nemt det end er at bestille varer online, så kommer man ikke udenom at varen skal fragtes og forsendes for at den kan komme i dig i hænde. Der er altid en vis ventetid fra, at du har klikket dig igennem bestillingen på magiskpille.com til at du sidder med alle de ønskede medicinal-præparater i hånden.

På de følgende linjer vil vi informere dig om de mest basale forhold vedrørende forsendelsen af dine varer og selve modtagelsen af samme.

Hvornår sendes min ordre?

Dine varer bliver pakket nærmest øjeblikkeligt efter bestilling og betaling, og afsendes indenfor 24 til 72 timer. En standard forsendelse tager mellem 7 til 21 dage om at nå frem til destinationen, mens en ekspres forsendelse har en forventet ankomsttid på alt mellem 5 til 7 hverdage. Hvis du er særligt trængende, anbefales det derfor selvfølgelig at foretage købet med ekspres-levering.

Forsendelses-omkostninger

Der kan ikke fastslås nogen fast pris for forsendelsen af dine varer. Alt afhænger naturligvis af, hvor stor din samlede pakke er, eller selve antallet af pakker, som ønskes. Men der vil altid være en fast pris på forsendelse af en fast type af pakker til Danmark. Det er i den forbindelse underordnet om du bor i Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sjælland, Fyn, Bornholm eller andre steder i Kongeriget. Sidste men ikke mindst, afhænger forsendelsesprisen også af dit specifikke ønske om hastigheden af fragten. Ønsker du, at din pakke skal ligge på din dørtærskel hurtigere end normalt, så vil den samlede pris åbenlyst stige. Det hele står og falder på, om du vælger normal regulær forsendelse eller ekspres.

Forskellige fragtmænd står bag leveringen

Magiskpille.com knytter sig ikke udelukkende til en specifik fragtmand. Der sondres mellem flere forskellige fragtfirmaer alt efter pakkens størrelse og alt efter hvilket land pakken adresseres til. Så man kan som sådan ikke forudsige hvilket firma, som ender med at stå bag forsendelsen af din pakke. Det vil dog altid være muligt for enhver kunde, at tjekke op på dataen vedrørende både firma og fragtrute, så snart pakken er afsendt fra netlageret hos magiskpille.com

Track din ordre til enhver tid

Kort tid efter din online bestilling vil din ordre blive pakket og sendt afsted. En mail vil blive sendt afsted, hvori hele din invoice-seddel kan aflæses og hvorpå du også vil finde selve tracking-nummeret til din pakke. Et tracking-nummer er en kode bestående af eksempelvis bogstaver og talsymboler, som er unik for selve din forsendelse. Det betyder, at du til enhver tid har overblikket over din ordre, da den scannes af fragtmænd på sin vej gennem alle de forskellige forsendelses-stationer. Du kan til enhver tid tracke din ordre via www.17track.net/. Det specielle forsendelses-nummer er ikke blot til for, at du kan følge din pakkes vej gennem ruten, men er også ment som en guideline for afsenderen og de forskellige fragtmænd til at kunne opspore din pakke, hvis den skulle blive fejlsendt et sted.

I tilfælde af beskadiget pakkepost

Hvis du modtager en pakke med synlige skader, som ikke er forårsaget af dig selv, så bedes du kontakte magiskpille.com kundeservice pr mail og underrette kundeservice-afdelingen om skadens omfang og lignende. Der kan blive påkrævet video- eller billeddokumentation af skaderne, så man skal her være forberedt på, at skulle vedhæfte en billedfil som dokumentation for de forvoldte skader på pakken. Hvis magiskpille.com antager, at skaderne er forårsaget af fragtmænd og at skaden er så omsiggribende, at der er tilmed er beskadigelse af selve pakkens indhold, så kan en erstatning komme på tale. Ofte i form af en gratis forsendelse af nye produkter.

Toldproblemer

Hvis din pakke af uransagelige årsager er blevet opsnappet af tolden, og du er blevet pålagt at betale et toldgebyr, før den endelige modtagelse, så bedes du afvise modtagelsen. Ved afvisning bliver pakken returneret til modtageren, hvormed man vil kunne afsende en ny pakke til dig, som forhåbentlig sniger sig udenom tolderne.

Min konto Min konto

Vi bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved fortsat brug af denne side accepterer du brug af cookies.

Det er forstået