MAGISK PILLE Magisk pille uden recept
Dansk telefon:
International telefonn:
Seksuel Mand
BEDSTE PRIS
Piller ED

Hyppigt stillede spørgsmål - FAQs

At handle online indebærer flere aspekter end blot at klikke på en udvalgt vare og bestille den. Det kræver også kendskab til de varer, man ønsker at købe, og der kan være en hel del tanker og bekymringer vedrørende den rette dosis og den rette medicin til det pågældende problem. Udover det kan man også gå og bryde hovedet med en masse tekniske forespørgsler vedrørende fragt og afsendelse eller vedrørende erstatning og returnering af forkert bestilte varer. I langt de fleste tilfælde er der en helt simpel og enkel forklaring til selv de mest indviklede problematikker. Nogle gange ville kunder rådføre sig med den pågældende butiks kundeservice, men man kan faktisk få en hel del lærdom og aha-oplevelser ved blot, at nærlæse listen over hvad andre kunder har sagt og skrevet igennem tidens løb.

Der er en grund til at firmaer og butikker lister en serie af de mest hyppigt stillede spørgsmål. Det er netop fordi, at disse spørgsmål tit og ofte indkredser de mest aktuelle, mest presserende men også mest almindelige problemstillinger, som en kunde kan blive konfronteret med. Dermed vil man blot ved gennemlæsning af de hyppigt stillede spørgsmål formodentligt finde løsningen på sit problem, allerede før man har udformet en længere skrivelse pr mail til kundeservice.

Vi har her samlet de hyppigst forekommende spørgsmål fra kunderne igennem tiden, og efter bedste evne forsøgt at svare så enkelt og så simpelt som overhovedet muligt.

Er der farer for misbrug af data ved medicin-handel online?

Nej, magiskpille.com opererer med en højteknologisk kryptering på sit site, som bevirker at ingen kan bryde igennem og stjæle personfølsomme oplysninger. Det er i den forbindelse heller ikke farligt at bruge sit kreditkort til køb af varer. Hacking kan ikke foregå, da al data er krypteret.

Kan man købe anonymt?

Du kan ikke forblive unavngiven, når du som kunder shopper hos magiskpille.com. Men der kan utvivlsomt stilles den garanti, at absolut ingen får kendskab til dit køb udover dig, og den kundemedarbejder, som varetager din ordre. Alle online-medarbejdere har tavshedspligt og opererer under strenge regler med hensyn til persondata og beskyttelse af privatlivets fred. Det betyder, at der aldrig på noget tidspunkt forekommer nogen form for lækage til fremmede personer. Du kan derfor troligt handle din medicin hos magiskpille.com

Hvordan virker pillerne?

Pillerne går slet og ret ind og forøger mandens naturlige evne til at få stiv penis. Det er dog en forudsætning, at manden også selv har en vis seksuel stimulans i gang i selve det seksuelle optrin og i akten. På den vis vil effekten af pillerne nå sit klimaks.

Hvad er de hyppigste bivirkninger ved potenspiller?

Der rapporteres i de mest jævne tilfælde om tilstoppet næse eller bihuler, ansigtsrødmen, ørhed, hedeture, let migræne eller kvalme. Der kan også forekomme en lokal hudirritation. I sjældnere tilfælde kan der opleves mavepine, nedsat føleevne, lysfænomener, øjensmerter, hudreaktioner af forskellig karakter og krampelignende følelser i kroppen.

Er der rapporteret om dødsfald eller bivirkninger med dødeligt udfald ved brug af potens-medicin ?

Der er ingen rapporter om dødsfald ved brug af potensfremmende medicin, medmindre det er blevet misbrugt i så radikal en grad, at det har haft en destruktiv og i sidste ende fatal effekt på kroppen.

Kan man også købe sex-medicin til kvinder?

Kvinder kan ikke som sådan lide af impotens, men de kan have problemer med sexlysten i en sådan grad, at det er næsten invaliderende for dem og deres partnere. I den forbindelse er der skabt sex-medicin til kvinder i form af præparatet Lovegra, som også kan rekvireres på magiskpille.com.

Hvornår indtræffer effekten af præparaterne mod rejsningsproblemer?

Impotente mænd, som indtager den rette dosis af potens-præparatet vil opleve en effekt indenfor 30-60 minutter efter medicin-indtaget. I visse tilfælde kan der oplevelse en forsinkelse på få minutter, i andre tilfælde en tidligere igangsættelse af effekten. Men en god tommelfingerregel er en halv time.

Kan jeg nemt komme til at overdosere og der er farer ved dette?

Medicin er ikke legetøj, heller ikke sex-medicin, selvom formålet med indtagelsen er at have det sjovt og lystigt. Stort set al medicin skal doseres rigtigt og det anbefales derfor, at alle viagra-brugere nærstuderer indlægssedlen som medfølger ved blisterpakningen i hver pilleæske. Her er der nedgriflet al nødvendig information vedrørerende doseringer og korrekt og ansvarsfuld ibrugtagen af produkterne.

Jeg kan ikke sluge piller. Er der alternativer til tabletformen?

Nogle mennesker har helt fra barnsben haft næsten traumatiske oplevelser med at skulle indtage en vitaminpille eller anden medicin i pilleform. For nogen er det selve konsistensen af pilleformatet, der nager. For andre er det den helt igennem særlige hospitalsagtige smag, som pillerne kan emme af. Medicin-teknologien er heldigvis nået utroligt langt med henblik på at skabe alternativer til den gamle og næsten arkaiske måde at indtage medicin på. Man tilbyder nu potensfremkaldende medicin i gelformat. Det ligner næsten de pakker, som maraton-løbere og triatler har med i sit ‘pistolbælte ’ under de krævende stævner, hvor der bliver afbrændt tonsvis af kalorier. Pakningerne er identiske og de kommer tilmed i forskellige smagsvarianter, som tilgodeser selv de mest kræsne mandfolk. De kommer med bærsmag, frugtsmag og sågar bolsche-lignende smagsvarianter, så ethvert kræsent menneske vil kunne finde den rette præference.

Kan præparaterne ligefrem kurere erektil dysfunktion?

Der findes ingen forelagt bevisførelse for at medicinen skulle kunne kurere eller helbrede erektil dysfunktion, således at en mand selv ville kunne være i stand til at få erigeret penis ved egen hjælp og uden brug af medicinen. Pillerne er en akut support, som momentvist afhjælper de problemer, der ligger til hinder for penis-rejsningen. De kurerer ikke de grundlæggende bagvedliggende årsager, som er selve grunden til lidelsen.

Udbyder magiskpille.com også lægelige konsultationer?

Magiskpille.com er udelukkende et online apotek, som sælger medicin til nødlidende mænd og kvinder i den seksuelle akt. Der gives ingen konsultationer eller andre lægelige råd til kunderne, andet end den, der er foreskrevet i indlægssedlerne i selve medicinpakkerne. Man rådes til at konsultere egen praktiserende læge i tilfælde af tvivl vedrørende den pågældende medicin, eller hvis man har helt generelle spørgsmål til sin lidelse.

Kan unge mennesker købe online medicin?

Der kan ikke accepteres salg af potens-givende medicin til unge mennesker. En klar fingerregel er, at den pågældende netkøber skal være myndig og altså dermed have passeret de 18 år.

Hvornår modtager jeg mine varer?

Dine varer sampakkes i en stor pakke (eller flere pakker), når du har foretaget bestillingen og lavet pengeoverførslen. Selve afsendelsen foretages alt mellem 24-72 timer efter gennemførslen af betalingen, og alt afhængig af din hjemmeadresse, så modtager du pakken indenfor 7 til 21 dage. Du kan også vælge, at sætte fut i forsendelsen ved, mod større betaling, at få speedet pakkeforsendelsen op.

Leveres der til døren?

Ja, alle forsendelser shippes direkte til den husstand, du har valgt som slutdestinationen for dine varer. Du kan dog også vælge at afhente dem selv i fragtselskabets pakkeshop eller på deres kontor. Fragtmanden vil ikke kunne afkode pakkens indhold, da forsendelsen ikke indeholder nogle ydre mærkater eller påklistrede notaer, der ville kunne afsløre pakkeindholdet.

Kan jeg fortryde et køb?

Du kan afbryde et køb, hvis du er ved at foretage bestillingen, men endnu ikke har gennemført transaktionen. Er din pakke distribueret, så gælder der forskellige regler for annullering af købet. Du har ingen fortrydelsesret i forhold til køb af lægemidler. Der er ingen hjemmel i loven, hvad angår dette, og der er sågar en paragraf, som omhandler netop dette emne. Har du ganske enkelt fortrudt dit køb ved varens ankomst, så skal du beholde dine varer, da lægemidler ikke kan returneres mod tilbagebetaling. Loven foreskriver netop, at apoteker ikke må videresælge returnerede medicin-varer, da man betragter disse som ‘brugte’. Det er en lov, som er skabt for også at beskytte andre købere mod at modtage medicin, der forinden har været i andre menneskers besiddelse og ejendom. Et køb kan dog annulleres såfremt varen er beskadiget ved ankomst, og kunden har forevist den fornødne dokumentation for at skaden ikke er forvoldt ved egen hånd.

Min konto Min konto

Vi bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved fortsat brug af denne side accepterer du brug af cookies.

Det er forstået